Els alumnes de batxillerat han rebut els premis als millors treballs de recerca

20 de juny de 2016


El treball guanyador ha estat un estudi sobre les relacions entre ximpanzés, de l’Elisabeth Borràs

Entrevista a Elisabeth Borràs

  

Entrevista a Lidia Boluda

 

Entrevista a Xènia Vlaar

 

Els alumnes de batxillerat han rebut els premis als millors treballs de recerca. L’acte de lliurament ha començat a l’una del migdia al Centre Social i ha acollit una desena d’estudiants que han fet recerques sobre els tomàquets, la sordesa infantil, entre d’altres. En total s’han presentat 10 treballs als premis convocats per l’Ajuntament.

 

El treball més ben valorat pel jurat ha estat un estudi sobre les relacions entre ximpanzés, de l’Elisabeth Borràs. El segon treball de recerca de batxillerat que ha rebut un reconeixement ha estat el de la Lídia Boluda, que ha tractat sobre l’Alzheimer. La Xènia Vlaar ha rebut el tercer premi amb una recerca sobre el desenvolupament socio-afectiu dels nens sords. A banda del reconeixement per haver fet bons treballs de recerca, els estudiants han rebut un obsequi.

 

Aquesta ha estat la cinquena edició dels premis de batxillerat que atorga l’Ajuntament de Cubelles. El jurat ha estat format per membres de la comunitat educativa local,  tècnics municipals i l’inspectora d’educació del departament d’Ensenyament a la zona del Garraf. S'ha valorat l’originalitat del tema i el seu caràcter interdisciplinari, la proposta d’hipòtesi, la correcció metodològica i el rigor científic de les conclusions, la qualitat lingüística i la presentació general del treball i del resum. També ha valorat els treballs d’aplicacions de tècniques de recerca en àmbits i objectius assolibles per alumnes d’aquests nivells i sobre els quals pugin fer aportacions pròpies.

 

Les guanyadores han rebut de mans de l’inspectora d’educació, la regidora d’Ensenyament, Ester Pérez; i l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll; un diploma i una figura de metacrilat acreditatiu del guardó, a més d’un disc dur extern, una tauleta i un ordinador portàtil, respectivament.

 

El lliurament de premis s’ha fet aquest dilluns al migdia al Centre Social i ha comptat amb la presència de la regidora d’ensenyament, Ester Pèrez, i l’alcaldessa Rosa Fonoll. Els treballs de recerca premiats es publicaran al web de l’ajuntament www.cubelles.cat.


  • 5A EDICIÓ PREMIS BATXILLERAT
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles