Protecció especial de la desembocadura del Foix per Sant Joan

21 de juny de 2016


La Regidoria de Medi Ambient demana respecte per la zona natural i la fauna que hi habita, molt sensible als petards i als sorolls.

Desembocadura del Foix

 

L'Ajuntament posarà cartells d’alerta als voltants de la desembocadura perquè ningú hi llenci petards i no empipi els animals. Per tal de reforçar aquestes mesures, la regidoria també preveu que hi hagi més vigilància en les hores més sensibles de la revetlla. El fet que s’hagi retirat el pícnic també podria fer que es reduís l’impacte de la revetlla sobre l’espai natural protegit.

 

La Regidoria de Medi Ambient és conscient que molta gent gaudeix de la revetlla de Sant Joan a les platges i per aquest motiu també recorden que una part del material, com ara les passeres de fusta, no les col·locaran fins que hagi passat la festa per evitar desperfectes.

 

L’Ajuntament demana comprensió per fer compatible el manteniment d’un espai protegit per la xarxa natura 2000 com és la desembocadura i al mateix temps la celebració de la revetlla de Sant Joan a les platges cubellenques.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles