L'Ajuntament reforçarà les ajudes alimentàries infantils durant els mesos d’estiu

17 de juny de 2016


El govern mantindrà com ja va fer l’any passat el repartiment de tiquets per a menús variats, que garanteixin un àpat saludable al dia.

Entrevista a Joaquim Macià, regidor de Serveis Socials

 

El govern ha decidit repetir el reforç en les ajudes alimentàries infantils durant els mesos d’estiu. La Regidoria de Serveis Socials ha descartat obrir un menjador escolar durant l’estiu per aquells infants de famílies amb dificultats, però mantindrà com ja va fer l’any passat el repartiment de tiquets per a menús variats, que garanteixin un àpat saludable al dia. Aquest reforç en l’ajuda alimentària infantil el van impulsar l’any passat, després de veure que les mesures que hi havia eren insuficients des del seu punt de vista, ha explicat el regidor de Serveis Socials, Joaquim Macià.

 

El govern treballa per evitar que els infants que reben les beques menjador durant el curs escolar, es quedin sense un àpat saludable cada dia quan les escoles fan vacances. En aquest sentit, estan enllestint el sistema i el lloc on es donaran els menús aquest any, tal com ha explicat Joaquim Macià.

 

D’aquesta manera, l’Ajuntament vol garantir un àpat diari als infants de les famílies amb problemes. La iniciativa serà de dilluns a divendres. El preu unitari de cada menú serà d’uns tres euros, a càrrec el consistori, que es complementarà amb el val de 30 euros que rebran les famílies al mes de juliol i d’agost del Consell Comarcal.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles