La Festa Jove arriba a la vuitena edició del 8 al 16 de juliol

16 de juny de 2016


Una Festa Holi el 16 de juliol i El Quintal Sound Festival del dia 8 de juliol, són algunes de les activitats que s’estrenen aquest any.

 

Entrevista a David Madrigal del Quintal

  

 

Les entitats juvenils i la regidoria de joventut estan enllestint la programació que aquest any inclourà algunes novetats. Una Festa Holi el 16 de juliol i El Quintal Sound Festival, són algunes de les activitats que s’estrenen aquest any. A banda es mantindran les habituals cites musicals del Rock Night Fest i el concert acústic, així com activitats esportives aquàtiques, 3x3 de bàsquet i les jam session d’skate i scooter.

 

De moment encara no s’ha fet pública l’agenda de totes aquestes activitats juvenils que es faran la segona setmana de juliol. Així i tot, està confirmada la data del Festival de Rock Nightfest, que es farà el 9 de juliol a la plaça del mercat i comptarà amb un cartell format per Wild Freedom, Oclus, Dr.X i Axerian.

 

Pel que fa a la música, la novetat principal serà l’arribada del primer Quintal Sound Festival, organitzat per l’associació El Quintal, que s’estrena dins de la Festa Jove. La seva proposta passa per un concurs de DJ’s que acabarà amb la tria de cinc finalistes que són els qui oferiran les seves mescles el 8 de juliol a la plaça del mar. Els cinc dj’s escollit per oferir la seva música al Quintal Sound Festival es faran públics el dia de Sant Joan, dijous de la setmana que ve. Tothom qui vulgui participar del concurs ho pot fer fins el 17 de juny enviant una barreja musical d’entre 15 i 30 minuts. Tot els detalls del concurs els trobareu a la pàgina del Quintal de Cubelles.

 

El Quintal Sound Festival serà l’acte que obrirà la programació de la vuitena Festa Jove, prevista per la setmana del 8 al 16 de juliol.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles