La regidoria d’Ensenyament lliurarà dilluns els premis als millors treballs de recerca de batxillerat

17 de juny de 2016


Serà a l'una del migdia al Centre Social. La finalitat d’aquesta iniciativa que arriba a la 5a edició és reconèixer l’esforç dels nois i noies que estan cursant el 2n de batxillerat.

 

 

 

Entrevista a Noemí Visedo, coordinadora pedogògica de l'Institut Cubelles

 

La regidoria d’Ensenyament lliurarà dilluns els premis als millors treballs de recerca de batxillerat. Serà a la una del migdia al Centre Social. La finalitat d’aquesta iniciativa que arriba a la 5a edició és reconèixer l’esforç dels nois i noies que estan cursant el 2n de batxillerat.

 

Enguany, s’han unificat les dues modalitats dels premis que hi havia fins ara, de les àrees d’humanitats- ciències socials i científica – tecnològica, en una de sola. En aquesta edició s’ha demanat que els  treballs presentats havien de ser de tipus experimental o teòric, en el sentit de fomentar la creativitat científica i l’esperit de recerca en qualsevol dels àmbits del coneixement.

 

Els participants van tenir fins el 8 de juny per presentar els treballs segons els bases publicades. A partir d’aquí el jurat que està format per 5 membres ha hagut de deliberar a partir de diferents criteris recollits en les bases. L’originalitat del tema i el seu caràcter interdisciplinari, la proposta d’hipòtesi, la correcció metodològica i el rigor científic de les conclusions, la qualitat lingüística i la presentació general del treball i del resum. També ha valorat els treballs d’aplicacions de tècniques de recerca en àmbits i objectius assolibles per alumnes d’aquests nivells i sobre els quals pugin fer aportacions pròpies. I els treballs que hagin suposat un esforç suplementari en la tasca habitual de les matèries, els crèdits o les àrees del seu curs acadèmic. Així com la utilització de noves tecnologies.

 

Els premis són en material informàtic. Una tablet per al primer, un lector E-Book per al segon, i un disc dur per al tercer premi. Els treballs de recerca premiats es publicaran al web de Cubelles www.cubelles.cat.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles