L’empresa SANEA desplegarà el socorrisme a les platges cubellenques a partir d'aquest dimecres

14 de juny de 2016


Fins el 30 de juny el servei serà de temporada baixa, amb socorristes a les platges Llarga i de la Mota, de les 10 del matí a les 6 de la tarda; i fins les 18.30 h. els caps de setmana i els festius.

 

Foto: Canal Blau (juliol 2015)

 

 

Entrevista a Sergi Goula, un dels responsables de les platges cubellenques 

 

L’empresa SANEA torna a encarregar-se aquest estiu del servei de salvament, vigilància i socorrisme a les platges de Cubelles. Aquest any el servei entrarà en funcionament com és habitual el 15 de juny i s'allargarà fins el 15 de setembre. L'any passat l'endarreriment en la concessió del nou contracte va provocar que no hi hagués socorrisme fins el juliol. Si no es prorroga l'actual contracte amb SANEA, de cara l'any que ve, l'Ajuntament podria tornar a treure a concurs el servei de salvament, vigilància i socorrisme, pel qual ha pagat uns 86.000 € cada temporada.

 

De moment, des d'aquest dimecres i fins el 30 de juny el servei serà de temporada baixa, amb socorristes a les platges Llarga i de la Mota, de les 10 del matí a les sis de la tarda i fins a dos quarts de set els caps de setmana i els festius. A partir del juliol, el servei s'ampliarà també a la platja de les Salines i de les Gavines. L’empresa SANEA disposarà de la infraestructura necessària per poder actuar ràpidament en cas d’emergència, com ara un 4x4, dues motos aquàtiques i dispositius sanitaris i de reanimació. 

 

A banda del servei habitual, l’empresa SANEA també té previstes diverses jornades educatives a les platges durant aquest estiu. En principi, organitzarà activitats d’introducció al salvament i al socorrisme esportiu, de promoció de la recollida selectiva de residus, de coneixement del medi i ornitologia així com jornades sobre els perills més habituals a les platges i primers auxilis.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles