Avui es compleix un any de la investidura de Rosa Fonoll com alcaldessa

13 de juny de 2016


Un any després el govern es manté en minoria. Properament optarà per fer unes modificacions pressupostàries que permetin desencallar les inversions previstes pel tram final d’aquest any.

Avui es compleix un any de la investidura de Rosa Fonoll com alcaldessa del municipi. Aleshores encara no s’havia tancat cap pacte de govern i Rosa Fonoll va ser proclamada alcaldessa com a cap de llista més votada, ja que no va comptar amb el suport de la majoria absoluta del ple municipal. Pocs dies després es va formalitzar l’actual pacte de govern amb Unitat Cubellenca, ERC i ICV.

 

A dia d’avui, el govern es manté en minoria i això l’ha portat, per exemple a continuar amb el pressupost prorrogat fins l’any que ve. En aquest sentit, l’executiu d’UC, ERC i ICV optarà per fer unes modificacions del pressupost que permetin fer-se càrrec d’unes inversions previstes pel tram final d’aquest any. De cara al 2017, el govern preveu apujar l’IBI i aprovar un pressupost nou amb inversions importants com l'inici de les obres de la biblioteca. De moment, de cara al ple ordinari del juny previst per dimarts que ve, el govern espera aprovar les modificacions pressupostàries previstes. Unes modificacions que han explicat en diverses reunions als grups de l’oposició per tal d’aconseguir el suport necessari perquè superin el tràmit del ple.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles