Un cubellenc detingut per quatre atracaments a punta de pistola

13 de juny de 2016


Un home de 34 anys, veí de Cubelles, feia servir una arma de foc detonadora i una arma blanca per intimidar als treballadors d’establiments comercials. L’han acusat de quatre atracaments a Cunit, Segur de Calafell i Sant Feliu de Llobregat.

La investigació va començar l’11 de març arran d’un robatori amb arma de foc en una benzinera de Segur de Calafell. L’home es va endur 340 euros i va fugir. El 30 de març va cometre un altre robatori de les mateixes característiques aquest cop en una benzinera del Papiol amb la cara tapada. Finalment, la investigació va permetre identificar el sospitós i relacionar-lo amb dos robatoris més que s’havien produït el mes de febrer: en un supermercat i en una farmàcia de Cunit. En ambdues ocasions l’home va intimidar les dependentes amb una arma blanca i es va endur 312 euros.

 

Una de les dificultats amb què es van trobar els investigadors va ser que l’autor dels fets no tenia domicili legal reconegut, no es quedava gaire temps als municipis on cometia els robatoris i normalment residia en cases ocupades. Els investigadors van emetre una ordre de detenció per al presumpte autor dels quatre robatoris i l’1 de juny agents de la Guardia Civil van detenir-lo a Oropesa (Castelló). El cubellenc detingut, amb quatre antecedents policials, va passar a disposició judicial i el 2 de juny el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles