Comença el termini de matriculació a les escoles i als instituts

13 de juny de 2016


Els centres rebran aquesta setmana els resultats de les proves de sisè de primària i quart d’ESO

A partir d’avui comença el termini de matriculació a les escoles i als instituts. Els alumnes preinscrits amb plaça assignada tindran tota la setmana per formalitzar les matrícules.

En el cas dels instituts, aquest termini és només pels alumnes de primer d’ESO. La resta de cursos de secundària hauran de matricular-se entre el 27 de juny i l’1 de juliol. Els que estiguin pendents de l’avaluació del setembre hauran de matricular-se del 7 al 9 de setembre. Pel que fa al Batxillerat, que s’imparteix únicament a l’Institut Cubelles, la matrícula pels alumnes amb plaça assignada es podrà tramitar del 5 al 12 de juliol. També disposaran d’una matrícula extraordinària del 7 al 9 de setembre.

 

D'altra banda, les escoles i els instituts rebran aquesta setmana els resultats de les proves de sisè de primària i quart d’ESO. La Generalitat de Catalunya ha presentat aquest matí els resultats a nivell general. Els centres i les famílies, per la seva banda, rebran els resultats durant aquesta setmana. Les proves d’avaluació no puntuen en el currículum escolar sinó que tenen la finalitat de saber l’assoliment de coneixements en acabar les etapes educatives de la primària i de la secundària obligatòria.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles