El Club de lectura de la biblioteca de Cubelles tanca el curs

8 de juny de 2016


Va participar divendres passat de la V Trobada de clubs de lectura de les biblioteques de l'Alt Penedès i el Garraf, que va tenir lloc a Santa Margarida i els Monjos

El Club de lectura de la biblioteca de Cubelles va participar divendres passat de la V Trobada de clubs de lectura de les biblioteques de l'Alt Penedès i el Garraf, que va tenir lloc a Santa Margarida i els Monjos. Tots els membres dels clubs es van  reunir per comentar les lectures de l'escriptora Sílvia Romero. Els participants van comentar el llibre “Ànima Mesquina”. L’organització va posar a disposició dels participants un autobús que els va portar fins l’esdeveniment.

 

Des del gener i fins ara els diversos clubs han anat llegint les obres de Sílvia Romero i comentant-les en petit comitè. I va ser divendres passat quan es van trobar amb l'autora, i van poder comentar els llibres entre tots els participants gaudint d’una festa d'homenatge a les lletres i als lectors. L'acte va comptar amb la participació de la també escriptora Teresa Saborit.

 

La trobada es fa anualment en el marc del Club del llibre dins del cicle de xerrades amb escriptors a la Xarxa de Biblioteques Municipals, amb la col·laboració de diverses editorials. Des de l'any 2012 es realitza aquest acte que aplega un gran club de lectura format per tots els clubs de lectura de les biblioteques de les comarques de l'Alt Penedès i Garraf. Lectors dels municipis per on circulen els bibliobusos Castellot i Montau, de les biblioteques de Cubelles, els Monjos, Gelida, Sitges, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Pere de Ribes, Sant Sadurní, Vilafranca i Vilanova es reuneixen per a comentar entre tots l'obra literària d'un autor del territori, enguany Sílvia Romero, l'escriptora #decapçalera de la biblioteca Ramon Bosch de Noya, de Sant Sadurní d'Anoia.

 

Actualment, el Club de Lectura de Cubelles compta amb una desena de participants. Han tancat el curs amb la seva presència a la V Trobada de clubs de lectura de les biblioteques de l'Alt Penedès i el Garraf. Descansaran a l’estiu, i no serà fins l’octubre fins que tornin a engegar el nou curs. Des de la biblioteca es fa una crida per incrementar el nombre de participants al Club de lectura de Cubelles. Per a rebre informació d’aquesta activitat gratuïta cal que els usuaris s’adrecin al servei, de dilluns a divendres de les 10 a les 13:00h i de 16:00 a 20:00h; i els dissabtes al matí de 10 a 13h.

 

Entrevista a la responsable de la biblioteca, Margarida Rosell

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles