L’Ajuntament prepara el retorn de la vigilància a les platges

10 de juny de 2016


La regidoria de Medi Ambient i Salut demana molta precaució fins que no s’hagin desplegat els socorristes. El primer dia previst perquè ja hi hagi servei és el 15 de juny.

El servei de salvament i socorrisme, amb l’empresa SANEA, s’iniciarà el 15 de juny i finalitzarà el 15 de setembre a la platja llarga i a la platja de la Mota de Sant Pere-Clot del bassó. A les platges de Les Salines i de Les Gavines hi haurà servei als mesos de juliol i agost.

 

L’Ajuntament ja ha començat aquesta primera setmana de juny la  instal·lació de tots els serveis de platja, excepte aquells que són de fusta que es col·locaran després de la Revetlla de Sant Joan. 

 

Enguany s’han substituït les bases de fusta de les dutxes per unes bases noves de formigó molt més segures i resistents.  La resta de serveis seran els mateixos que en anys anteriors.

Es mantenen els efectius i els mòduls de salvament que l’any passat, però com a novetat s’aproximaran les plataformes on es faci el bany assistit per donar un millor servei als banyistes que ho  requereixin.

 

Pel que fa als horaris del servei de vigilància, del 15 al 30 de juny i de l’1 al 15 de setembre, l’horari del servei de vigilància serà de les 10h a les 18h. Mentre que de l’1 de juliol al 31 d’agost, l’horari  s’ampliarà una hora més i serà de les 10h a 19h.

 

Entrevista al regidor de Medi Ambient Josep Maria Hugué i a la tècnica responsable, Eva Escardó

  


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles