Tetiana Sydir, la cubellenca guanyadora del sorteig Endevina-la del Consorci per a la Normalització lingüística

9 de juny de 2016


Es tracta d’una alumna del curs de nivell B2 que va participar en el concurs que consistia en resoldre endevinalles repartides pels establiments col·laboradors amb el Voluntariat per la Llengua

Tetiana Sydir, la cubellenca guanyadora del sorteig Endevina-la del Consorci per a la Normalització lingüística. Es tracta d’una alumna del curs de nivell B2 que va participar en el concurs que consistia en resoldre endevinalles repartides pels establiments col·laboradors amb el Voluntariat per la Llengua. Tetiana Sydir, la cubellenca guanyadora, d’origen ucraïnés, considera que aprendre català és fàcil, sobretot si ja estàs acostumat a parlar altres llengües. 

 

Per la seva banda, Queti Vinyals, una de les responsables del Consorci per la Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf, s’ha mostrat satisfeta de com han acollit els cubellencs tota la campanya dels establiments col·laboradors amb el voluntariat per la llengua.

 

El lliurament dels premis del sorteig Endevina-la s’ha fet aquest dimarts, a dos quarts d’una del migdia, al Centre Social.

 

Entrevista sobre la campanya Endevina-la amb Tetiana Sydir i amb Queti Vinyals

 


  • Campanya Endevina-la català
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles