Fauna Cubelles omple quasi dos autocars per a la caminada d’aquest diumenge al Delta de l’Ebre

7 de juny de 2016


L'entitat també se suma a la celebració de la flama del Canigó la revetlla de Sant Joan a Cubelles i organitza la 1a caminada popular dedicada a l'esdeveniment

Fauna Cubelles omple quasi dos autocars per a la caminada d’aquest diumenge al Delta de l’Ebre. L’entitat anuncia que queden poques places disponibles. Els participants sortiran cap a les set del matí des de davant del Bar Grecos. La programació serà variada segons si és participa com a caminant o no ha explicat el president de Fauna Cubelles, Carles Rios. Entre d’altres coses, hi haurà una sortida turística en vaixell pel Delta.

 

Amb motiu del Dia del Medi ambient, celebrat diumenge passat, l’entitat va participar a les manifestacions de Barcelona i Amposta  sumant-se a la marxa  de la plataforma en defensa de l’Ebre. L’entitat traslladarà aquesta reivindicació en la sortida d’aquest diumenge i portarà una pancarta que llança un missatge molt clar: Si es trenca l’aixeta el Delta és mort, segons ha explicat el president de Fauna, Carlos Rios.

 

D’altra banda, Fauna Cubelles se suma a la celebració de la flama del Canigó la revetlla de Sant Joan a Cubelles i organitza la 1a caminada popular dedicada a l'esdeveniment. L’entitat farà un recorregut de 8 km amb la flama, que anirà des Cubelles a Vilanova i retornarà novament a la vila. La torxa de foc sortirà a les sis de la tarda des de la plaça de la Vila, i anirà passant per les diferents mans dels caminants que hi participin que portaran un mocador identificatiu.

 

Entrevista a Carles Rios, president de Fauna Cubelles sobre la caminada al Delta 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles