Els cubellencs Pablo Navarro i Marc Rocha han pujat al podi al Campionat de Catalunya de Judo disputat a la Llagosta

3 de juny de 2016


Són estudiants de 4t de l'escola Vora del Mar i pràctiquen aquesta disciplina com activitat extraescolar al mateix centre

Els cubellencs Pablo Navarro i Marc Rocha han pujat al podi al Campionat de Catalunya de Judo disputat a la Llagosta. La competició es va realitzar fa poques setmanes a la localitat de la Llagosta on es van reunir més de 360 judokes de diferents categories. El cubellenc Pablo Navarro va aconseguir la primera posició en la categoria Aleví mentre que Marc Rocha va assolir el subcampionat en la categoria Benjamí.

Tot i que els dos esportistes competeixen amb el Judo Vilanova l’activitat la practiquen a l’escola Vora del Mar com activitat extraescolar.

El judo és una pràctica esportiva de combat olímpic i s’ha especialitzat en el llançament o les submissions i estrangulacions. La UNESCO el va declarar com un dels millors esports formatius per a infants i joves de 4 i 21 anys perquè  permet una educació física integral potenciada pel coneixement i les possibilitats psicomotrius.

 

Entrevista a Pablo Navarro i Marc Rocha, podis al Campionat de Catalunya de Judo disputat a la Llagosta

 


  • Campionat de Catalunya de Judo Llagosta 2016
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles