Es tanquen els tallers en família del Violeta

31 de maig de 2016


El llenguatge creatiu a través de diferents experiències plàstiques ha centrat la programació dels tallers en família que ha ofert aquest trimestre el Centre Violeta

El llenguatge creatiu a través de diferents experiències plàstiques ha centrat la programació dels tallers en família que ha ofert aquest trimestre el Centre Violeta. Durant 4 mesos, han estat moltes les famílies que han pres part d’aquesta activitat que es va iniciar al mes de febrer i que s’ha tancat amb un acte de cloenda celebrat aquest dilluns al mateix Violeta. Els participants han gaudit de diversos tallers d'expressió familiar on cada persona ha pogut  créixer, desenvolupar-se, i crear des de la seguretat i la confiança en les seves pròpies capacitats. Mercè Bosch ha estat l’encarregada d’oferir aquest espai d'expressió creadora.

 

Els participants han  passat d'un llenguatge creatiu a un altre amb tota llibertat. Des d'utilitzar el paper i els colors; a l'argila, o des del collage per crear amb espontaneïtat les seves expressions pictòriques o creatives. Un dels exemple ha estat la creació de màscares. Bones valoracions per parts de les famílies que hi ha pres part. És el cas del Carles i la Neus, pare i filla han experimentat molts sentiments a través d’aquestes activitats. I en la mateixa línia s’han expressat la Tània, mare de dos nens; el Romeo i el Dilan. Tot plegat per treballar en el foment del sentiment de respecte cap a les singularitats de cadascú, sense que es produïssin comparacions, competicions ni judicis, amb la finalitat de possibilitar un procés de joc creador i de llibertat expressiva.

 

Tot un món sobre la cloenda dels Tallers en família

 


  • Logo violeta
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles