L’Exposició Permanent Charlie Rivel ha apropat la vida i la imatge del pallasso als infants de la llar La Draga de Cubelles

2 de juny de 2016


Un total de 95 infants d’entre 0 i 3 anys han participat aquest dimecres al matí de diverses activitats i tallers pensades i adaptades a les seves edats

L’Exposició Permanent Charlie Rivel ha apropat la vida i la imatge del pallasso als infants de la llar La Draga de Cubelles. Un total de 95 infants d’entre 0 i 3 anys han participat aquest dimecres al matí de diverses activitats i tallers pensades i adaptades a les seves edats.

 

Els més petits han pogut conèixer la vestimenta i el maquillatge del pallasso català més universal, nascut a Cubelles, s’han pogut fer fotografies i han participat també d’una sessió de màgia, gràcies a la col·laboració d’Isidre Rosell.  Aquest ha estat el segon any que la llar d’infants ha treballat amb els infants diversos continguts sobre el pallasso.

 

L’Exposició Permanent es considera que cal donar a conèixer des de ben petits al pallasso ja que és també una manera de donar a conèixer la mateixa mostra instal·lada al Castell. Des de la Draga també troben interessant mantenir aquesta visita anual de la mostra a la llar d'infants ja que són molts els infants que no saben qui és el pallasso. 

 

Escolta el Tot un món dedicat als Tallers sobre el Charlie Rivel impartits a la Draga

 

 


  • Logo 25 anys museu Charlie Rivel
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles