Presentada la proposta tècnica de l'espai participatiu

2 de juny de 2016


Un cop realitzat el taller de participació ciutadana, se seguirà amb l’elaboració del seu reglament

El Centre Social ha acollit aquest dijous a la tarda un taller de participació ciutadana amb l'objectiu de posar les bases d’un espai de debat obert a tothom. De moment, aquesta sessió va servir per presentar al públic assitent la proposta tècnica d'aquest espai participatiu a desenvolupar, i que ha estat elaborada a partir d'entrevistes de diagnosi realitzades.

 

Durant el taller participatiu d'aquest dijous es va debatre la proposta presentada i es van recollir les valoracions i propostes alternatives. També es va realitzar un treball en grup conduït per l’empresa EDAS encarregada de gestionar el treball de definició de l’espai de participació ciutadana. 

 

L’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll va obrir l'acte explicant el propòsit del taller. Mentre que el regidor de Participació Ciutadana, Joaquim Macià, va parlar de la necessitat de crear aquest  espai de debat i participació a través d’una assembla oberta. Finalment, Manel Gil de l’Empresa Edas va explicar la percepció estreta de resultat obtingut de les entrevistes realitzades a la ciutadania i al teixit associatiu.

 

Un cop celebrada la sessió participativa d’aquest dijous per copsar la percepció que hi ha de la proposta, se seguirà amb l’elaboració d’un reglament de l’espai participatiu.

 

Entrevista a Manel Gil de l'empresa Edas

 

 

Presentació del Taller Participatiu (Rosa Fonoll i Joaquim Macià)

 


  • Taller Participació Ciutadana 2016
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles