L’INS Les Vinyes participa al Projecte Reacciona

31 de maig de 2016


El Projecte Reacciona va adreçat a joves amb l’objectiu d’educar sobre drets humans, cultura de pau, desenvolupament, sostenibilitat i igualtat de gènere, a través d’un curtmetratge escrit, dirigit, rodat, interpretat i muntat pels propis alumnes

L’INS Les Vinyes participa al Projecte Reacciona. El Projecte Reacciona va adreçat a joves amb l’objectiu d’educar sobre drets humans, cultura de pau, desenvolupament, sostenibilitat i igualtat de gènere, a través d’un curtmetratge escrit, dirigit, rodat, interpretat i muntat pels propis alumnes. Aquest any, els diferents instituts de Catalunya que hi participen es coordinen amb una ONG i el Taller de Cinema, dirigit per Jaume Fargas, per tal de realitzar un curtmetratge sobre els valors que representa aquesta ONG.

L’alumnat de l’optativa de cinema de 3r d’ESO de l’INS Les Vinyes han escrit el guió, fet el rodatge i muntatge d’un material audiovisual per la Fundació ADSIS, amb l’objectiu de captar joves voluntaris que vulguin col·laborar amb el nens i nenes del Centre Obert del Carmel.

Podem escoltar un fragment del vídeo que han elaborat un grup d’alumnes de Cubelles.

TALL LES VINYES

L’activitat ha estat coordinada pel professor d’aquesta assignatura, José Luis Madueño. El vídeo que van preparar es va presentar el passat 19 de maig a la Filmoteca de Catalunya, juntament amb els vídeos d’altres instituts participants dels municipis de Barcelona, Martorell, Sitges i Vilanova i la Geltrú. Aquest taller està finançat per la Diputació de Barcelona i per la Regidoria d’Educació, Infància i Joventut de l’Ajuntament.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles