Un taller de participació posarà les bases d’un espai de debat obert a tothom

30 de maig de 2016


La sessió serà aquest dijous a les sis de la tarda al Centre Social i comptarà amb la presentació dels resultats de les entrevistes exploratòries realitzades a una mostra representativa de ciutadans i del teixit associatiu

Un taller de participació posarà les bases d’un espai de debat obert a tothom. La sessió serà aquest dijous a les sis de la tarda al Centre Social i comptarà amb la presentació dels resultats de les entrevistes exploratòries realitzades a una mostra representativa de ciutadans i del teixit associatiu, així com la proposta tècnica de creació de l’espai participatiu veïnal. A més, es recolliran valoracions i propostes alternatives.

 

El regidor de Participació Ciutadana, Joaquim Macià, ha explicat que es tracta del procés que va començar amb el nom de Consell de Barris però que ha canviat per tal d’obrir-se a un ventall més representatiu. La tècnica de participació de l’Ajuntament, Mila Corredor, ha avançat que el projecte ha de generar un espai de de debat i participació.

 

En la sessió participativa d’aquest dijous a la tarda es crearan grups de treball d'entre 8 i 12 persones. La jornada comptarà amb espai lúdic per als infants que acompanyin les persones que participin de l’activitat. Les inscripcions es poden fer directament al web municipal, per correu electrònic adreçat a opic@cubelles.cat o presencialment a l’OPIC.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles