El PSC insisteix en que cal augmentar les inversions al municipi

1 de juny de 2016


Els regidors socialistes s’ofereixen a donar suport al govern, sempre que mantingui les línies de treball que consideren més adequades

El PSC està disposat a donar suport a aquells projectes que el govern posi sobre la taula per desbloquejar la situació d’aturada en la qual diuen està el govern després d'un any de govern sempre que mantingui les línies de treball que consideren més adequades.  Així ho han anunciat els dos regidors socialistes, Xavier Grau i Josep Manuel Ècija en una roda de premsa convocada aquest dimecres al matí.

 

Critiquen la manera d’actuar del govern que, estant en minoria, no aconsegueix arribar a acords, posant com a exemple fets com ara no haver aconseguit el suport necessari en l’aprovació del pressupost al mes d’abril o en la constitució de la Comissió de Patrimoni.

 

Els socialistes insisteixen en el fet que la situació econòmica de l’Ajuntament és més que positiva, i diuen que no hi ha res que no permeti augmentar les inversions en el pressupost municipal. Consideren que el govern disposa de diverses fórmules de finançament per tirar endavant inversions al pressupost. Els socialistes defensen els projectes de la nova biblioteca i dels passeigs Marítim i Vilanova que requereixen només d'inversió per a executar-los.

 

A banda de fer balanç d’aquest primer any de govern des de la seva posició a l’oposició, el PSC també ha reiterat el seu posicionament de mantenir aquells projectes que ells van impulsar quan estaven al govern, i que passen pel foment de la participació, la millora del funcionament de la institució de l’Ajuntament i de l’espai públic, l’aposta pel patrimoni i les infraestructures culturals, i generar un clima nou de debat que millori les relacions polítiques, entre d'altres.

 

El PSC ha aprofitat aquesta roda de premsa per acreditar la feina feta durant la seva estada al govern. Ha posat com a exemple la construcció de la caserna de la policia, la posada en marxa de l’OPIC o  el canvi en la gestió de la recaptació dels impostos per part de la Diputació.

 

A preguntes dels mitjans de Comunicació sobre si el PSC ha estat convidat a formar un possible pacte de govern, els socialistes diuen que, de manera  formal, fa tan sols un mes; i que aleshores ja es van manifestar oberts a diverses vies d’acords, tant a projectes puntuals com també a estudiar fórmules per entrar al govern.

 

2016_06_01_Roda de premsa del PSC sobre el balanç de la legislatura 

 


  • Roda de Premsa PSC- balanç1 any de govern 2016
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles