Avui a 18,30h se celebrarà el ple extraordinari per designar els membres de les meses electorals del 26 de juny

31 de maig de 2016


La sessió plenària inclourà també la sessió de control amb una moció i precs i preguntes

Avui a 18,30h se celebrarà el ple extraordinari per designar els membres de les meses electorals del 26 de juny. La sessió plenària inclourà també la sessió de control amb una moció i precs i preguntes. El ple ha estat convocat a la sala d'exposicions del Centre Social i en primer lloc l'ordre del dia inclou la designació dels membres de les meses electorals per a les eleccions generals del 26J.

 

En total a Cubelles s’escolliran 17 presidents i 34 vocals titulars de les meses electorals, juntament amb una llista complementària de 102 suplents. Els veïns que participen del sorteig seran tots els qui tinguin menys de 70 anys i que figurin al cens electoral. El mateix programa informàtic, de manera aleatòria, crearà una altra llista amb 120 noms més per tal de no haver de repetir el sorteig si es donés el cas que s'esgoten els suplents sense cobrir les vacants.

 

A banda del sorteig, el govern municipal ha decidit incloure la part de control a la gestió municipal en la sessió extraordinària. D’aquesta manera s’ha donat cabuda a una moció d’ICV sobre les titulitzacions de les hipoteques i els desnonaments. Els grups municipals, malgrat ser un ple extraordinari, també podran formular precs i preguntes.

 

La sessió serà emesa íntegrament en directe per Ràdio Cubelles, a través del 107.5FM, pels canals de ràdio de la TDT i a través de la ràdiocubelles.cat.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles