Les tres escoles de Cubelles s’han sumat a la campanya 'Dóna la nota'

31 de maig de 2016


El 10 de juny cantaran la cançó 'Pluja de sons' per reivindicar que l'assignatura de música es mantingui a escoles i instituts

Les tres escoles de Cubelles s’han sumat a la campanya 'Dóna la nota', per reivindicar que l'assignatura de música es mantingui a escoles i instituts. Es tracta d'una iniciativa que estan fent arribar a tots els centres educatius de Catalunya perquè el proper dia 10 de juny, a les 11 del matí, els alumnes surtin al pati o als carrers del seu municipi a cantar la cançó 'Pluja de sons', composta per l'ocasió.

 

La Llei Orgànica de Millora de la Qualitat de l'Ensenyament (LOMCE) deixa l'assignatura de música dins d'un bloc de matèries optatives, de manera que podria haver-hi centres que deixessin d'impartir-la. Davant d'aquesta situació, el Camp d’Aprenentatge Pau Casals crida a totes les escoles a cantar el 10 de juny per a reivindicar la música.

 

Cal recordar que a la primera edició del projecte "Dóna la nota" es va portar a terme amb la cançó “Mirall de pau”, i més de  500 centres i més de 150.000 alumnes de tot Cataluña es van bolcaren aquesta campanya a favor de l’educació musical a escoles i instituts.

 

Com a reclam, també s’ha elaborat un videoclip de la cançó “Pluja de sons” que ja ha rebut més de 30.000 visites al canal Youtube. https://blocs.xtec.cat/lesfontspaucasals/dona-la-nota-amb-pluja-de-sons/

 

Escolta la notícia sobre la campanya "Dóna la nota"

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles