L’arxiu municipal ha avançat en el tractament dels expedients d’obres majors

30 de maig de 2016


La intenció és digitalitzar-los i posar-los a l’abast dels veïns. En els últims mesos també s’ha fet un pas en l’arxivament dels documents sonors de Ràdio Cubelles

L’arxiu municipal ha avançat en el tractament dels expedients d’obres majors. La intenció és digitalitzar-los i posar-los a l’abast dels veïns. En els últims mesos també s’ha fet un pas en l’arxivament dels documents sonors de Ràdio Cubelles.

La responsable de l’arxiu municipal, Núria Janer, ha explicat com gràcies a les treballadores dels plans d’ocupació s’ha avançat en tasques que han de facilitar la gestió, el manteniment i l’emmagatzematge de la informació.

 

Pel que fa als expedients d’obres majors, l’arxiu municipal s’ha encarregat de revisar-ne les dades i adequar-los pel seu manteniment. Núria Janer és la responsable de l’arxiu municipal. I a Ràdio Cubelles, l’arxiu s’ha encarregat els últims anys de recuperar i digitalitzar les cintes de casset amb programes i també amb plens municipals.

 

El pas de les cintes a digital era important per tal de preservar aquests documents sonors, ja que arriba un moment que els cassets perden tota la informació enregistrada i ja no es pot recuperar. L’arxiu municipal té previst que durant aquest any i el proper es digitalitzin els expedients d’obres majors i les actes de ple perquè es puguin consultar més endavant mitjançant alguna plataforma digital.

 

Entrevista a Núria Jané, arxivera municipal

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles