El PSC ha presentat un recurs de reposició per la suspensió de plens municipals

26 de maig de 2016


El govern municipal va suspendre per decret la sessió d’aquest mes de maig. Anteriorment ja havia suspès la del mes de gener. L’Ajuntament de Cubelles, per dimensions, està obligat a convocar almenys un ple cada dos mesos

El PSC ha presentat un recurs de reposició per la suspensió de plens municipals. El govern municipal va suspendre per decret la sessió d’aquest mes de maig. Anteriorment ja havia suspès la del mes de gener. L’ajuntament de Cubelles, per dimensions, està obligat a convocar almenys un ple cada dos mesos. 

 

En el ple de constitució es va aprovar que les sessions serien mensual, amb la potestat de l’alcaldia de suspendre un ple mensual per manca de temes. Ara el PSC considera que no està justificada la suspensió de 2 dels cinc últims plens mensuals i ha interposat un Recurs Potestatiu de Reposició contra els decrets d’alcaldia que suspenien els plens i les comissions relacionades.

 

El mateix grup polític també ha proposat en un comunicat de premsa que s’estudiï crear uns Plens Extraordinaris que es dediquin a la intervenció i la participació directa de la ciutadania.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles