La setmana que ve desapareixerà la pàgina de Facebook ‘Cubelles Tot un Món’

27 de maig de 2016


La pàgina de referència a Facebook per opinar sobre afers municipals Cubelles Tot Un Món ha estat protagonista d’una part de la història de la vila

La setmana que ve desapareixerà la pàgina de Facebook ‘Cubelles Tot un Món’. Hem parlat amb la seva creadora, Trini Vicente, que ha explicat a Ràdio Cubelles els motius que la van portar a crear aquesta plataforma i també perquè la tanca ara. La pàgina de Facebook Cubelles Tot un Món va néixer cap a l’any 2009. Trini Vicente tenia la intenció de donar més veu als veïns. El funcionament d’aquest fòrum de debat partia de la base del respecte i s’hi admetien opinions de tota mena mentre no continguessin insults o exaltació de la violència.

 

Actualment, el grup de Facebook Cubelles Tot Un Món té més de dos mil usuaris. No tots opinen, alguns només són lectors dels continguts, però un gruix important tenen una activitat diària que Trini Vicente s’ha encarregat de regular. Trini Vicente també ha pres la decisió de tancar la pàgina Cubelles Tot un món perquè la funció que feia per recollir denúncies puntuals de desperfectes o de necessitats a la via pública o en parcs municipals ha estat assumida per canals propis de l’Ajuntament.

 

A partir de la setmana que ve Trini Vicente tancarà la pàgina de referència a Facebook per opinar sobre afers municipals Cubelles Tot Un Món que ha estat protagonista d’una part de la història de la vila.

 

Entrevista a Trini Vicente, creadora de la pàgina de Facebook ‘Cubelles Tot un Món

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles