Dijous es tanca l’intercanvi lingüístic entre l’institut Les Vinyes i la “Gustave Eiffel Schüle” de Berlin

25 de maig de 2016


Des de la setmana passada els joves estan realitzant diferents activitats organitzades pel centre. Entre d'altres coses, han participat d'activitats d'skimboard i paddle surf a les platges de Cubelles.

El projecte d’intercanvi lingüístic en el qual participa l’institut Les Vinyes es tanca aquest dijous. Els joves estudiants procedents de Berlin hauran passat una setmana a Cubelles convivint amb les famílies de l’institut Les Vinyes que han participat d’aquesta experiència. Conjuntament han estat realitzant diferents activitats organitzades pel centre. Entre d'altres coses, han estat a Barcelona i Tarragona, i han participat d'activitats d'skimboard i paddle surf a les platges de Cubelles.

 

Els alumnes alemanys de la “Gustave Eiffel Schüle” de Berlin estudien espanyol com a segona llengua estrangera. I des de l’Institut “Les Vinyes”, de la seva banda, s’ofereix alemany com a segona llengua estrangera, i d’aquí la iniciativa de l’intercanvi. Aquest és el tercer any que el centre hi pren part d’aquest projecte. De fet, l’alumnat de les Vinyes ja van estar a Berlin al mes d’abril, i ha estat ara quan l’alumnat alemany ha vingut a Cubelles per participar d’aquest intercanvi.

 

Yolanda González, coordinadora pedagògica de Les Vinyes ha valorat molt positivament l'experiència, destacant el treball realitzat en la consolidació d’aquest projecte d'intercanvi lingüístic que ha estat molt ben rebut per les mateixes famílies participants.

 

Escolta el Cubelles Tot un Món sobre l'Intercanvi Lingüístic

 


  • Intercanvi lingüístic Institut Les Vinyes 2016
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles