El programa d’intercanvi lingüístic és un dels projectes que ofereix cada curs l’Institut Les Vinyes

23 de maig de 2016


Durant aquesta setmana els joves estudiants de Berlin conviuen amb les famílies de Cubelles que gaudeixen d’aquesta experiència i participaran de totes les activitats organitzades pel centre

Dijous passat van arribar a Cubelles procedents de Berlin els nois i noies que fa un mes van acollir l’alumnat de l’institut Les Vinyes a casa seva dins el projecte de l’Intercanvi lingüístic. Durant aquesta setmana els joves estudiants de Berlin conviuen amb les famílies de Cubelles que gaudeixen d’aquesta experiència i participaran de totes les activitats organitzades pel centre dins del marc del projecte de l’intercanvi Lingüístic que porten a terme per segon any consecutiu. Mentre que l'alumnat de les Vinyes ja van estar a Berlin al mes d’abril.

 

Els alumnes alemanys de la “Gustave Eiffel Schüle” de Berlin estudien espanyol com a segona llengua estrangera. I des de l’Institut “Les Vinyes”, de la seva banda, s’ofereix alemany com a segona llengua estrangera, i d’aquí la iniciativa de l’intercanvi. Susana Boix, directora de l'Institut Les Vinyes ha assegurat que des del centre es treballa en la consolidació d’aquest projecte que ha estat molt ben rebut per les mateixes famílies participants.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles