Torna la Festa per una Societat Inclusiva

18 de maig de 2016


La trobada comarcal, que l’any 2014 va acollir Cubelles, serà aquest dissabte a la tarda a la plaça de la Vinya d’en Petaca

Serà la XIII edició i se celebrarà a Les Roquetes. Com cada any hi participaran associacions i entitats de tota la comarca amb el lema "Donant oportunitats, veurem capacitats". La trobada comarcal, que l’any 2014 va acollir Cubelles, serà aquest dissabte a la tarda a la plaça de la Vinya d’en Petaca. El programa d’activitats arrencarà a dos quarts de cinc de la tarda amb un Cercavila.

 

A partir de les cinc començaran les activitats i els tallers. A les vuit del vespre està prevista la festa de cloenda amb una actuació castellera i de Falcons. La festa ha estat apadrinada per l’actor Toni Albà. Roser Jané és una de les organitzadores de la festa per una Societat Inclusiva.

 

Dins de les activitats previstes, Roser Jané també destaca l’actuació d’un grup musical inclusiu. I és que cal tenir en compte que els municipis del Garraf fa anys que practiquen la inclusió en diversos nivells, sobretot en l’ensenyament. La Festa per una Societat Inclusiva serà dissabte a la tarda a les Roquetes.

 

Entrevista a Roser Jané, una de les organitzadores de la Festa per una Societat Inclusiva

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles