Els restaurants Cal Tala i El Peixet acullen pràctiques del programa ‘Fem ocupació per joves’

18 de maig de 2016


Oferiran un contracte de sis mesos a joves que s’han estat formant en el sector de l’hostaleria

El Peixet i Cal Tala participen del programa 'Fem Ocupació per Joves'.  Els dos establiments oferiran un contracte de 6 mesos per als joves que s’estan formant a l’Aula Gastronòmica de Sitges. L’objectiu d’aquest 'Fem Ocupació per Joves' passa per facilitar la inserció laboral dels joves i oferir-los una formació a mida vinculada al lloc de treball.

Aquest programa, que es desenvolupa en el sector de l’hostaleria, inclou un període de formació en el perfil professional d’ajudant de cuina. La durada total del programa és de 15 mesos, la formació es va iniciar el 4 d’abril a l’Aula de Gastronòmica de Sitges i finalitza en les properes setmanes d’aquest mes de maig. Després comença la part pràctica amb un contracte de treball de 6 mesos. 

 

Ràdio Cubelles ha pogut parlar amb el Restaurant Cal Tala de Cubelles, que és un dels restaurants que s'ha sumat al programa. El seu gerent, Manel Talavera ha explicat que és la primera vegada que hi participa. Les empreses que d'adhereixen al projecte reben uns incentius en el procés de contractació. Un altre benefici cap a l’empresari és que el jove a contractar ha rebut una formació prèvia de l’escola d’hosteleria de Sitges.Cal Tala contractarà a una noia de 20 anys que va passar el procés de selecció. I, encara que no disposa de massa experiència en aquest camp, té molt bona predisposició, ha assegurat Talavera.

 

De fet, 23 joves del Garraf, inscrits a Garantia Juvenil, participen en diversos programes de foment de l'ocupació que gestionen el Consell Comarcal i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles, Olivella i Sitges, amb la voluntat d’afavorir la inserció dels joves. 10 joves, de 18 a 29 anys, en situació d’atur i residents a Canyelles, Sitges, Cubelles, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú, s’han vinculat al programa “Fem Ocupació per Joves”.

 

Entrevista a Manel Talavera del Restaurant Cal Tala

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles