El cubellenc Xavier Grau repetirà a les llistes del PSC pel Senat

18 de maig de 2016


Tal com ja va fer el 20 de desembre passat, el regidor socialista acompanyarà a Carles Martí i Erika Torregrosa a les llistes del Senat per Barcelona, els mateixos candidats que ja es van presentar en les anteriors eleccions. La decisió ha format part del Consell Nacional del PSC d'aquest dissabte passat.

 

Entrevista a Xavier Grau, candidat del PSC al Senat

 

 

El cubellenc Xavier Grau repetirà de número 3 a les llistes del PSC pel Senat. Tal com ja va fer el 20 de desembre passat, el regidor socialista acompanyarà el 26 de juny a Carles Martí i Erika Torregrosa a les llistes del Senat per Barcelona. Són els mateixos tres candidats que ja es van presentar en les anteriors eleccions, les del 20D. En aquella campanya, els socialistes van defensar, entre d'altres qüestions, el trasllat del Senat de Madrid a Barcelona.

 

Xavier Grau no és l’únic cubellenc confirmat que participarà directament en les eleccions del 26 de juny com a candidat, ja que Ester Pèrez tornarà a ser al número 17 d’ERC per Barcelona, després que els republicans decidissin tornar a presentar les mateixes llistes que al desembre. En els comicis del desembre passat també va acabar ocupant llocs en les llistes pel congrés dels diputats Noemí Cuadra, que va anar al número 17 per Barcelona en la candidatura de Democràcia i Llibertat.

 

De la comarca, el convergent Carles Campuzano és qui té més opcions de continuar com a diputat. Per la seva banda, el socialista Juan Luís Ruiz també tornarà a formar part de les llistes del Congrés dels Diputats, en aquesta ocasió ocuparà el número 12 de la candidatura encapçalada per Meritxell Batet.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles