En motiu del Dia Internacional dels Museus l'entrada a l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel serà gratuïta

13 de maig de 2016


Serà aquest dissabte, d'11:00h a les 13h, amb visites guiades, explicant diverses anècdotes d’en Charlie Rivel, a través dels objectes i activitats i tallers infantils

En motiu del Dia Internacional dels Museus l'entrada a l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel serà gratuïta. Cubelles se suma així a la celebració. La mostra, que es troba situada en una de les sales del Castell dels Marquesos d'Alfarràs, oferirà una jornada de Portes Obertes el dissabte, 14 de maig.  Aquest dia hi hauran visites guiades en les quals s’explicarà diverses anècdotes del pallasso a través dels seus objectes, segons ha explicat la seva responsable tècnica, Mònica Fuster. L'Exposició Permanent del Clown Charlie Rivel es podrà veure gratuïtament durant l’horari d'atenció al públic de l’Oficina de Turisme: De les 11h a les 13h a la plaça del Castell, 1. Per a més informació cal trucar al 93 895 32 50.

 

Segons les dades recollides en la memòria de l’any passat, l’Exposició va augmentar en un miler el nombre de visitants respecte de l’any anterior. L’augment va anar lligat a les nombroses jornades de portes obertes i activitats realitzades en motiu dels 25 anys de l’Exposició. Cal destacar que l’Exposició rep un gruix important de grups a través d’agències de viatges de la zona. La seva procedència és majoritàriament de la província de Barcelona encara en venen també d’altres punts del territori català. Les visites escolars són també un clàssic, tant pels escolars de la vila com d’arreu de la comarca del Garraf i del Baix Penedès, i de la província de Barcelona, entre d’altres. Durant els mesos de febrer a juny, i d’octubre a novembre les visites solen ser d’estudiants i de grups nombrosos, i al juliol són els casals d’estius els que visiten la mostra del pallasso. Enguany el tema serà “Aquest estiu viu la màgia del circ”.

 

Entrevista a Mónica Fuster, responsable de l'Exposició

 


  • Logo 25 anys museu Charlie Rivel
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles