El Consell Comarcal anuncia la convocatòria de les ajudes pels menjadors i el transport escolar

13 de maig de 2016


El període per presentar les sol·licituds començarà el 23 de maig

El Consell Comarcal anuncia la convocatòria de les ajudes pels menjadors i el transport escolar.  El 23 de maig s’obre el termini per a sol·licitar ajuts de menjador escolar, ajuts individuals de desplaçament i servei de transport escolar, per a l’alumnat d’educació infantil, primària i secundària obligatòria.

 

Els ajuts de menjador escolar estan adreçats a l’alumnat matriculat en centres educatius públics, que faci ús diari d’aquest servei. D’acord amb la normativa establerta pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, s’atorgaran ajuts del 100% i del 50% del preu del menjador escolar.

 

En el cas dels ajuts del 50% es contempla l’índex de renda de la unitat familiar, mentre que pels ajuts del 100%, a més de la renda, es tenen en compte altres aspectes socials.

D’altra banda, els ajuts individuals de desplaçament estan adreçats a l’alumnat que no disposi del servei de transport escolar obligatori i que per motius de distància tingui dificultats per accedir al centre educatiu assignat pel Departament d’Ensenyament.

 

L’ajut s’atorga per família, independentment del nombre de germans o d’alumnes que hi convisquin, dels viatges diaris que es realitzin, del nivell formatiu i del centre o municipi on cursin estudis.

La resolució dels ajuts es comunicarà als centres docents i als propis sol·licitants a finals del mes d’agost. Les sol·licituds rebudes fora de termini seran valorades si la disponibilitat econòmica, després d’atendre les presentades dins el termini, ho permet.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles