Continuen les preinscripcions a les llars d’infants municipals

10 de maig de 2016


La Draga i l’Estel encara atendran a les famílies dimecres i divendres per rebre les sol·licituds de preinscripció

Continuen les preinscripcions a les llars d’infants municipals. La Draga i l’Estel encara atendran a les famílies dimecres i divendres per rebre les sol·licituds de preinscripció. L’horari d’atenció és de 10 a 11 del matí o de dos quarts de quatre a dos quarts de cinc de la tarda. La publicació de les llistes amb la puntuació es farà el 23 de maig. Si cal fer desempat, el sorteig està previst pel dia 26 de maig al Centre Social. I les llistes definitives amb l’alumnat admès es publicaran el 3 de juny. El període de matriculació arribarà del 6 al 10 de juny.

 

Els criteris de puntuació per ordenar les sol·licituds de preinscripció són la dels germans o pares que ja vagin al centre, la proximitat del domicili, la renda i la possible discapacitat. En tot cas, l’oferta actual es calcula que és suficient per atendre totes les peticions en cadascuna de les llars d’infants municipals.

 

D’altra banda, el govern està començant a preparar una nova licitació per al servei de les llars d’infants municipals.

De fet, l’actual contractació va caducar fa anys enrere i encara no s’ha tornat a normalitzar. Aquest mateix 2016 la regidora d’educació, infància i joventut, Ester Pèrez, va anunciar que l’ajuntament traurà a concurs un sol contracte que doni servei mitjançant els dos centres actuals.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles