L’escola Charlie Rivel participa aquesta setmana del taller “Dóna joc a les deixalles

10 de maig de 2016


Amb l’objectiu d’entendre el reciclatge i la reutilització, l’escola Charlie Rivel oferirà als alumnes uns tallers que aborden el tractament i l’ús dels residus. Els tallers estan impartits per la Mancomunitat.

L’escola Charlie Rivel participa aquesta setmana del taller “Dóna joc a les deixalles”. Es tracta d’una activitat que demostra les possibilitats de reutilització de gran part dels nostres residus d’una manera lúdica i senzilla. Els infants converteixen un residu en un recurs per afavorir les activitats plàstiques i el joc. L’activitat va començar dilluns i es torna a repetir aquest dimecres. Hi participen l’alumnat dels tres grups de  P4 de l’escola Charlie Rivel.

 

Per la seva banda, els de 6è participaran  aquest dijous i divendres en un altre taller de la Mancomunitat. L’anomenat “Entra al cicle, un cicle viu”. Els Objectius passen per conèixer el cicle de la matèria a la natura i el seu paral·lelisme amb el reciclatge de la brossa orgànica. També aprendran tot el procés de descomposició de la matèria orgànica i la diferència entre humus i compost. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles