El govern municipal ha decidit suspendre el ple del mes de maig.

9 de maig de 2016


Segons ha informat a través d’un decret d’alcaldia, l’executiu descarta convocar cap comissió informativa ni cap ple ordinari aquest mes.

El govern municipal ha decidit suspendre el ple del mes de maig. Segons ha informat a través d’un decret d’alcaldia, l’executiu descarta convocar cap comissió informativa ni cap ple ordinari aquest mes. Cal tenir en compte però que s’haurà de convocar una sessió plenària a causa de les eleccions espanyoles, que comportaran un ple extraordinari per sortejar els càrrecs de les meses electorals.

 

Aquest ple extraordinari se celebrarà molt probablement el dimarts dia 24 de maig, quan quedi aproximadament un mes pels comicis del 26 de juny. Com és habitual en cada cita electoral, caldrà sortejar els càrrecs de presidents i vocals de les meses entre tots els veïns de menys de 70 anys que formen part del cens electoral. En total s'han d’escollir a l'atzar i mitjançant un programa informàtic els 17 presidents i els 34 vocals titulars de les meses electorals, juntament amb una llista complementària de 102 suplents. El mateix programa informàtic crearà una altra llista amb 120 noms més per tal de no haver de repetir el sorteig si es donés el cas que s'esgotessin els suplents sense cobrir les vacants. 

 

Aquesta setmana ha començat el període de revisió del cens electoral. Qualsevol persona que resideixi a Cubelles i que vulgui exercir el seu dret a vot el proper 26 de juny pot consultar les seves dades al web de l’ajuntament i en cas que no coincideixin amb el seu domicili actual, es podran dirigir a l’OPIC per demanar modificar-les.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles