Cubelles manté la Bandera Blava per a la platja Llarga i la platja de la Mota

5 de maig de 2016


El jurat internacional Bandera Blava 2016 ha concedit per a Catalunya un total de 122 banderes, de les quals 98 són per a les platges i 24 per als ports esportius

Cubelles manté la Bandera Blava per a la platja Llarga i la platja de la Mota. El jurat internacional Bandera Blava 2016 ha concedit per a Catalunya un total de 122 banderes, de les quals 98 són per a les platges i 24 per als ports esportius. En el cas de Cubelles, recordem que l’any passat va aconseguir recuperar la bandera blava per la platja de la Mota de Sant Pere, que no gaudia d’aquest guardó des de feia anys.

 

Aquest 2016 l’Ajuntament ha aconseguit consolidar aquest guardó i les dues platges cubellenques amb Bandera Blava se sumen a la comarca del Garraf a les que té també Vilanova i la Geltrú a Ribes Roges, Ibersol i Sant Gervasi. Cap al sud, la platja de Llevant i la platja de ponent de Cunit també han estat reconegudes amb la bandera blava. El distintiu Bandera Blava l’atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que gestiona la campanya a l’Estat espanyol.

 

Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat,  les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental.

Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent i als ports, una excel·lent gestió ambiental.

 

L’obtenció d’aquesta qualificació és el resultat de les mesures de gestió a les zones de bany i de les millores en els sistemes de sanejament implantats en els municipis costaners.

 


  • Bandera blava Cubelles
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles