El govern encara valora com desencalla el pressupost del 2016

5 de maig de 2016


Ara es planteja la possibilitat de mantenir el pressupost prorrogat i passar a debatre directament un pressupost pel 2017

Entrevista al portaveu del govern, José Manuel Ardila.

 

 

El govern encara valora com desencalla el pressupost del 2016. Ara es planteja la possibilitat de mantenir el pressupost prorrogat i passar a debatre directament un pressupost pel 2017. El portaveu del govern José Manuel Ardila ho ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles.

 

Un dels projectes que el govern vol assegurar és el dels safaretjos municipals. La millor manera, segons José Manuel Ardila era aprovant el pressupost que permetria un crèdit de la Diputació de Barcelona i una subvenció de la Generalitat que té una pròrroga fins a final d’aquest any. El portaveu del govern, José Manuel Ardila, també apunta que el nou pressupost també incloïa inversions en l’enllumenat públic.

 

En tot cas, segons el portaveu José Manuel Ardila, el govern està estudiant la possibilitat de desencallar aquestes inversions concretes amb modificacions del pressupost prorrogat del 2014 per no haver d’aprovar el pressupost en la junta de govern. El portaveu també ha admès que els plans de l’executiu passen per fer un esforç important d’inversions públiques els anys 2017, 2018 i 2019.

 

L’entrevista completa amb el portaveu del govern José Manuel Ardila la podreu sentir aquest dijous al programa El Punt de Vista a partir de les 12 del migdia.


  • UC11-RCat_José M. Ardila (2)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles