Una nova línia elèctrica de Cubelles a Cunit, millorarà l’abastiment al Baix Penedès

5 de maig de 2016


Endesa ha començat la construcció de 12 torres i una estesa d’uns 2 quilòmetres. Cubelles també se’n podrà beneficiar en casos d’averies que afectin la xarxa habitual

Una nova línia elèctrica de Cubelles a Cunit, millorarà l’abastiment al Baix Penedès. Endesa ha començat la construcció de 12 torres i una estesa d’uns 2 quilòmetres. Cubelles també se’n podrà beneficiar en casos d’averies que afectin la xarxa habitual.

L’empresa ja ha instal·lat els darrers dies 7 de les 12 torres previstes que surten del terme municipal per una antiga línia elèctrica que ara estava en desús i que van direcció a Mas Peirot, a Sitges.

El responsable de l’explotació de la zona Tarragona Nord d’Endesa, Rafael Fernàndez, ha explicat com serà l’actuació que es farà per instal·lar la nova línia elèctrica.

 

Rafael Fernàndez d’Endesa també ha explicat en declaracions a la premsa que la línia està pensada per donar servei sobretot en les puntes d’estiu i regular millor l’actual xarxa. Tanmateix, Fernàndez també ha explicat que Cubelles se’n pot arribar a beneficiar en casos d’averies. Està previst que la nova línia quedi instal·lada i entri en funcionament el mes de juny.


  • Endesa_Nova línia elèctrica de Cubelles
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles