La Regidoria d’Educació manté l’aposta de construir l’Institut Les Vinyes al costat del Mercat

5 de maig de 2016


Ester Pèrez, regidora d'educació, no plantejarà alternatives de terrenys en altres punts del municipi i està pendent de reunir-se properament amb el departament d’Ensenyament de la Generalitat.

La regidora d’Educació de Cubelles, Ester Pèrez, confia que el diàleg i la negociació amb la Generalitat són la clau per desencallar la construcció de l’institut Les Vinyes en el projecte que fa anys que persegueix l'Ajuntament al costat de la plaça del Mercat. 

 

Davant de la possibilitat que havien anunciat grups polítics com el PSC de que l’Ajuntament plantegi d’altres terrenys alternatius al del Mercat perquè la Generalitat acceleri la construcció de l’Institut Les Vinyes, la regidora Ester Pèrez ha estat clara en una entrevista a Ràdio Cubelles i ha afirmat que el govern prioritza el projecte existent i aprovat en el ple municipal.

 

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament està pendent de reunir-se properament amb el departament d’Ensenyament de la Generalitat per tornar a abordar la construcció de l’institut Les Vinyes. Les xifres de preinscripció a secundària i la previsió dels alumnes que són ara a primària, obliguen a trobar la manera de millorar les condicions del segon institut de la vila que continua oferint aquest servei públic en una situació de provisionalitat amb aules en mòduls prefabricats.

 

Escolta l'entrevista amb Ester Pèrez, regidora d'Educació de l'Ajuntament

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles