Arriben les proves de sisè a les escoles de Cubelles

3 de maig de 2016


Dimecres i dijous, els alumnes de sisè de les tres escoles de la vila passaran l’avaluació que serveix per conèixer l’assoliment de les matèries bàsiques abans del pas de primària a secundària

Arriben les proves de sisè a les escoles de Cubelles. Dimecres i dijous, els alumnes de sisè de les tres escoles de la vila passaran l’avaluació que serveix per conèixer l’assoliment de les matèries bàsiques abans del pas de primària a secundària. El dimecres dia 4 de maig, els alumnes faran les proves de llengua catalana i matemàtiques. El dijous dia 5 els tocarà la llengua castellana i anglès. Cada prova tindrà una durada de 60 minuts.

 

Per vuitè any consecutiu, es fa una prova que avalua les competències i coneixements bàsics que ha d'haver adquirit l'alumnat al final de l'educació primària per poder seguir amb normalitat el currículum previst per a l'ESO. En el cas de Cubelles, faran aquestes proves aproximadament 175 alumnes. Els resultats els rebran tant les famílies com els centres i no determinen el pas cap a secundària però sí que orienten a les escoles el possible reforç que puguin rebre els alumnes amb més dificultats. La setmana passada les escoles també van aplicar per segona vegada l’anomenada Prova d'avaluació diagnòstica d'educació primària. En aquest cas, les proves es van fer a tercer curs.

 

Entrevista a Montserrat Casanovas, cap d'estudis de l'escola Charlie Rivel

 

 

Entrevista a Maria José González, directora del Mar i Cel

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles