L’Ajuntament ha traslladat la zona de pícnic de la desembocadura del Foix

2 de maig de 2016


L’objectiu del govern és mantenir l’espai natural com a lloc d’observació d’aus enlloc d’una zona d’esbarjo, com era fins ara. L’equipament de pícnic quedarà ubicat al Parc del Prat.

L’equipament de pícnic quedarà ubicat al Parc del Prat. El govern defensa que en aquest nou emplaçament es podran ampliar els usos ja que es tracta d’un espai de competència municipal, a diferència de la desembocadura del Foix.

 

El regidor de Medi Ambient, Josep Maria Hugué, ha recalcat que el projecte és aconseguir que la desembocadura es converteixi en un espai on es puguin fer observacions d’aus. La regidoria d’obres i serveis de l’Ajuntament ha anat retirant els elements del pícnic, els ha restaurat i els ha tornat a instal·lar a la zona del parc del prat de Cubelles, tal com ha confirmat el regidor Josep Maria Hugué.

 

La nova ubicació del pícnic anirà acompanyada d’una intervenció que doni més valor a la zona del Parc del Prat de Cubelles. A partir del 15 de maig ja estarà disponible la nova zona d’esbarjo i pícnic al parc del Prat. El pícnic ubicat a la desembocadura provocava problemes perquè s’hi deixaven restes de menjar i deixalles, el soroll de la gent espantava les aus i no era compatible amb la idea que es va començar a impulsar la legislatura passada de retornar el caràcter més natural a l’espai.

 

Entrevista al regidor de Medi Ambient, Josep Maria Hugué, i la tècnica de Medi Ambient, Eva Escardó.

  


  • Espai natural desembocadura Foix
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles