Isabel Soler serà la nova regidora del PP de Cubelles

2 de maig de 2016


La qui va ser la número 4 en les llistes electorals substituirà a José Ramon Palomo, qui haurà estat representant popular menys d’un any.

El PP de Cubelles viurà un nou canvi de cares a l’Ajuntament. Després que en les últimes eleccions municipals ja es va presentar un equip renovat liderat per Noemí Boza, pocs mesos després, el partit encara farà un altre canvi.

 

El fins ara número 2 del PP de Cubelles, José Ramon Palomo, ha canviat la seva residència habitual per motius laborals i això ha fet que no hagi assistit als últims plens municipals. El partit va fer oficial la renúncia de Palomo en el ple del mes d'abril. Els tràmits per tal de substituir-lo ja estan en marxa i faran que Isabel Soler, qui va anar al número 4 de les llistes de les eleccions ara fa un any, passi a ocupar el càrrec de representació institucional. Segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, la número 3, Rosa Inglada, hauria rebutjat entrar a ser regidora.

 

Finalment, José Ramon Palomo, que s'estrenava en política amb la participació a les últimes eleccions municipals, haurà estat menys d'un any en el càrrec de regidor del PP.

 

Podeu escoltar la secció Coneix el regidor amb José Ramon Palomo d'aquest estiu del 2015. 

 


  • Isabel Soler (PP)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles