La Festa Pirata abordarà Cubelles a partir de divendres

28 d'abril de 2016


La pirateria corsària i morisca, pròpia de la Mediterrània, serà la temàtica de la fira que s’ubicarà al barri de mar aquest cap de setmana

La Festa Pirata abordarà Cubelles a partir de divendres. La pirateria corsària i morisca, pròpia de la Mediterrània, serà la temàtica de la fira que s’ubicarà al barri de mar aquest cap de setmana. La propera Fira se centrarà en la gastronomia marinera i els vins del Penedès. 

 

El regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra, ha explicat que han decidit mantenir la Festa Pirata que va començar fa tres anys enrere però hi han afegit algun canvi. Una de les modificacions que han introduït a la Festa Pirata és el lloc on es col·locaran les parades. Raül Mudarra, regidor de turisme, comerç i fires, també ha destacat que sobretot està pensada pel públic familiar. 

 

La propera fira que impulsarà l’Ajuntament serà una novetat i se centrarà en la gastronomia marinera i els vins del Penedès. Està prevista pel primer cap de setmana de juny i es col·locarà a la Marina de Cubelles. Pel que fa a la Festa Pirata les activitats començaran aquest divendres a partir de les cinc de la tarda. Tota la programació d’actes es pot consultar a la pàgina de l’ajuntament, cubelles.cat.

 

Escolta Tot un món amb el regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra que parla de la Festa Pirata

 


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles