Continua la commemoració dels 120 anys de Charlie Rivel

28 d'abril de 2016


Tot i que ja han passat els actes centrals, la programació encara s’estendrà aquesta setmana, sobretot amb la col·laboració dels Festival Fespluschapeau de Sant Pere de Ribes

Continua la commemoració dels 120 anys del naixement de Charlie Rivel. Tot i que ja han passat els actes centrals, la programació encara s’estendrà aquesta setmana, sobretot amb la col·laboració dels Festival fespluschapeau de Sant Pere de Ribes. Aquest Festival d'arts escèniques al carrer acull la seva quarta edició, des del 23 d'abril a l'1 de maig. Per Sant Pere de Ribes passen artistes vinguts d'arreu, pallassos, músics, joglars... Un dels actes destacats que el festival dedica al pallasso cubellenc és una taula rodona que tindrà lloc aquest dissabte, 30 d'abril amb els diferents professionals i clowns sobre la figura de Charlie Rivel i del paper del clown i la societat Dins del Festival Internacional d’Arts al Carrer Fes+Chapeau de Sant Pere de Ribes.

 

També, l’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll; la regidora de Cultura, Ester Pérez, i Juanjo Puigcorbé i Benaiges, diputat delegat de Cultura van participar d'una taula rodona realitzada per Ràdio Cubelles el Dia de Sant Jordi sobre els futurs projectes per potenciar la imatge de Charlie Rivel, dins l'especial dedicat a l'efemèride.  A més, l’Ajuntament de Cubelles va aprofitar la visita del diputat de Cultura, Juanjo Puigcorbé per parlar sobre el patrimoni local. En aquest sentit, es va fer una visitar al Castell, a l’Exposició del pallasso i a Casa Travé.

 

Després d’un intens cap de setmana d’actes dedicats als 120 anys del naixement del  pallasso Charlie Rivel, la programació seguirà el 28 de maig amb una Jornada de Portes Obertes a l’Exposició, que es farà de les 11 a les 13h, amb una jornada de l'Hora del Conte sobre la Primavera-Estiu cap a les 11:30h, i amb tallers infantils. També la mostra del pallasso treballa en una programació especial de tallers dedicats al circ i a la màgia per al mes de juny.

 

A més, conjuntament, l’arxiu municipal i l’Exposició Permanent preparen per al mes de juliol una exposició fotogràfica amb les darreres imatges digitalitzades del fons del pallasso. En aquest cas, la mostra fotogràfica s'instal·larà a la sala d’Exposicions del Centre Social.

 

Pel que fa a la commemoració dels  25 anys de l’Exposició Permanent es tancarà el 29 de juliol amb la 5a Mostra de Pallassos que es farà a Cubelles. En canvi, l’agenda d’activitats dedicades als 120 anys del pallasso Charlie Rivel serà viva donat l’interès i el ressò que està tenint l’efemèride. Són diversos els municipis que s'estan adherir a la commemoració organitzant actes als seus municipis.

 

Escolta l'especial dedicat als 120 anys del naixement de Charlie Rivel des dels estudis de Ràdio Cubelles  (de 10 a les 11h)

 

 

Escolta l'Especial en directe dedicat als 120 anys del naixement de Charlie Rivel des de la plaça de la Font (11:00 a les 13h)

 

 

Escolta l'Especial dedicat als 120 anys del naixement de Charlie Rivel des dels estudis de Ràdio Cubelles (de 13h a 15h)

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles