Jornada de Portes Obertes a la llar d'infants L'Estel, aquest dimarts

25 d'abril de 2016


La Draga també obrirà les seves instal·lacions aquest dijous, 28 d'abril, a les 17:15h

Aquest dimarts, 26 d’abril a les 17:15h hi haurà jornada de portes obertes a la llar d’infants l’Estel. Està situada al carrer Josep Mestres, 29, al costat de l’escola Charlie Rivel. L’objectiu és que les  famílies dels alumnes coneguin les instal·lacions per tal de decidir en quina de les dues llars d’infants de Cubelles demanen la preinscripció.  Les famílies podran visitar aquesta tarda les instal·lacions i se’ls informarà de tot el funcionament i dels serveis del centre.

 

En paraules de la mateixa directora de l'Estel, Maria José Olguin,  l'Estel és una llar molt familiar en la qual es treballa molt l’educació emocional. El centre té hort i servei de menjador amb càtering, disposa d’una aula de psicomotricitat i com a novetat han estrenat una nova aula de racons. 

 

Pel que fa a l'oferta de places de la Llar d'infants L'Estel per al proper curs, el centre disposarà de 8 places de P0, 13 places per a P1, i 13 places per a P2. Segons la preinscripció es podran fer aules mixtes.  La directora de l'Estel ha explicat que actualment, tenen inscrits en aquest curs 30 alumnes de les 53 places disponibles.

 

L’altra llar d’infants, la Draga realitzarà la seva jornada de portes obertes, aquest dijous, 28 d’abril. Està situada al carrer Dàrius Huguet, 1, al costat de l’escola Vora del Mar. En aquest cas, l'oferta de places Llar d’Infants La Draga passa per 8 places de p0; 31 places de p1; i 22 places de p2. Segons la preinscripció es podran fer aules mixtes.

 

Pel que fa al calendari de preinscripció a les llars d’infants municipals La Draga i l’Estel, serà entre el 2 i el 13 de maig. Entre la documentació que cal presentar hi ha la sol·licitud de preinscripció (que es recull al mateix centre), el llibre de família i la targeta sanitària de l’infant. Un cop esgotat tot el procés de preinscripció, les famílies han de formalitzar la matrícula entre el 6 i el 10 de juny.

 

Entrevista a Maria José Olguin, directora de la llar d'infants L'estel de Cubelles

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles