La regidora d'educació i les escoles valoren les preinscripcions

19 d'abril de 2016


Les escoles han rebut 105 preinscripcions de les 125 places ofertes. L'escola Mar i Cel ha rebut 30 sol·licituds per 25 places disponibles, l'escola Charlie Rivel 35 sobre 50 i l'escola Vora del Mar, 40 sobre 50.

 

Entrevista a la regidora d'Educació, Infància i Joventut, Ester Pèrez 

 

 

Entrevista a la directora de l'escola Mar i Cel, Ma. José Gonzàlez

  

 

Entrevista al cap d'estudis de l'escola Vora del Mar, Josep Cors 

 

 

Entrevista a la directora de l'escola Charlie Rivel, Pilar Gòmez

 

 

Segons ha explicat la regidora d'Educació, Ester Pèrez, les escoles cubellenques podran abaixar les ràtios d'alumnes per a cada aula i mantenir les cinc línies previstes tot i la davallada en les preinscripcions. En total, s'han preinscrit de moment 105 nous alumnes de P3 a les tres escoles cubellenques. L'oferta inicial era de 125 però les escoles admeten que ja es preveia que no s'arribarien a omplir del tot. Finalment, es mantindran les cinc aules de P3, 2 a l'escola Charlie Rivel, 2 a l'escola Vora del Mar i 1 a l'escola Mar i Cel. En el cas de l'escola Mar i Cel, les preinscripcions han superat les places disponibles i hi haurà cinc famílies que hauran de passar al centre escollit en segona o en tercera opció.

 

Dilluns es publicarà en cada centre les llistes ordenades després de les reclamacions. La publicació de l’oferta final de places escolars serà el 17 de maig i les llistes d'alumnes admesos el dia 20 de maig. Pel que fa a la matrícula els alumnes preinscrits amb plaça assignada al segon cicle de l’educació infantil, a l’educació primària o al primer curs de l’educació secundària obligatòria, hauran de fer els tràmits del 13 al 17 de juny.

 

D'altra banda, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat ja ha publicat el calendari escolar del curs 2016-2017. Les classes començaran el 12 de setembre, les vacances de Nadal s'han establert entre el 23 de desembre i el 8 de gener, i les de Setmana Santa entre el 8 i el 17 d’abril. El final del curs que ve serà el 21 de juny del 2017.

 


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles