Conferència sobre les murals de Can Travé

15 d'abril de 2016


Serà a partir de les set de la tarda. L’acte, comptarà amb l’especialista en restauració del patrimoni moble de Catalunya, Mia Marsé i l’arxivera municipal, Núria Jané.

Murals de Can Travé 1

 

Entrevista a Mia Mercé, restauradora de l'empresa TdArt, durant les tasques d'extracció dels murals 

 

 

La 42a Setmana Cultural continua aquest divendres amb una xerrada sobre la restauració dels murals de paper pintat que decaren una de les entrades de Can Travé. La conferència serà a les set de la tarda al Centre Social i comptarà amb Mia Marsé, l'especialista encarregada de la restauració, i Núria Jané, tècnica de l'arxiu municipal.

 

L’empresa TDArt s’encarrega d’extreure els papers pintats. La feina s’està realitzant en tres fases. En aquest acte s’explicarà quin és el procés d’extracció dels papers i en quin moment d’execució de les tasques de restauració estan treballant.

 

L’arxivera municipal, Núria Jané i la restauradora, Mia Marsé han destacat en una entrevista a Ràdio Cubelles la importància d’aquest paper pintat que també està instal·lat a la Casa Blanca, en concret a la sala oval diplomàtica. I és que el paisatge panoràmic que mostren les parets de la Casa Blanca és el mateix que decoren les sales de Can Travé.

 

La conferència i projecció sobre l’extracció dels murals que s’estan realitzant a casa Travé és un acte organitzat per l’arxiu municipal que està inclòs dins dels actes de la 42a Setmana Cultural de Cubelles. Serà divendres,  a les set de la tarda, al Centre Scoail.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles