Cubelles implica la comarca en la commemoració dels 120 anys de Charlie Rivel

12 d'abril de 2016


El festival Fes+Chapeau de Ribes i l’escola de circ Saltimbanqui de Vilanova, col·laboraran en la programació d’actes que començarà el divendres 22 d’abril

L’agenda lligada als 120 anys de Charlie Rivel arrencarà el divendres 22 d’abril amb la representació del conte El petit Charlie. La majoria d’actes es concentraran per Sant Jordi, el dia 23 d’abril, que de fet és el dia en què va néixer Josep Andreu a Cubelles.

 

Per aquest motiu, a les nou del matí es farà una ofrena al monument dedicat al pallasso universal a la plaça del Mar. A partir de les 10 i fins l’una del migdia serà el torn de Ràdio Cubelles, que ha preparat un programa especial en què s’abordarà la figura de Charlie Rivel des de diversos punts de vista.

 

A banda de tots els actes que s’aniran fent al municipi, des de Vilanova i la Geltrú l’escola de Circ Saltimbanqui oferirà un taller de clown per a tota la família. I Cubelles també ha teixit complicitats amb el Festival FesPlusChapeau de Sant Pere de Ribes. En aquesta edició han organitzat una taula rodona per xerrar de la figura de Charlie Rivel. 

 

L’exposició permanent del Pallasso Charlie Rivel també ha editat un dossier didàctic per a infants on a través de diversos elements de la mostra cubellenca, els nens poden conèixer millor al pallasso i a Paulina Schumann.

 

Roda de premsa de presentació d'actes del 120é aniversari de Charlie Rivel, el Festival Fes+Chapeau i el Dia Mundial del Circ.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles