CIU no donarà suport als pressupostos ara per motius relacionats amb la plantilla

8 d'abril de 2016


Noemí Cuadra, regidora de CIU, també creu que no es podran executar les inversions previstes en la proposta del govern perquè estan lligades a la venda de terrenys municipals.

El grup municipal no està d’acord en la proposta ni en la gestió de la plantilla de personal del govern i ha assegurat que si es manté tal com ara, hi votarien en contra. Consideren que el govern no ha gestionat bé algunes de les darreres contractacions ni té un criteri clar per les subsitucions.

 

Des de CIU sí que estan d'acord en la retallada en la despesa ordinària a causa del descens d’ingressos que plantegen UC-RCat, ERC i ICV. Noemí Cuadra, però, també apunta que aquestes reduccions s'han estat aplicant des de la legislatura passada, quan, a més, amb el suport d'ICV i el PSC, a banda de retallar, també es van congelar els impostos municipals.

 

Noemí Cuadra de CIU posa en dubte la possibilitat d’engegar inversions per a Can Travé o per a la nova biblioteca amb la proposta de pressupostos que els ha presentat el govern. De fet, creuen que no funcionarà el finançament a través de la venda de terrenys públics.

 

El govern en minoria d’UC, ERC i ICV ha negociat les últimes setmanes tant amb CIU com amb d’altres partits per obtenir el seu suport pels pressupostos. Ara per ara, però, el grup municipal de CIU format per Noemí Cuadra i Xavier Baraza, ha anunciat el seu vot en contra a Ràdio Cubelles.

 

Per la qual cosa, la possibilitat que queda en aquests moments és que sigui algun dels altres partits de l’oposició, com el PSC, el PP o Cubelles Sí Es pot, el que permeti l’aprovació dels pressupostos o bé amb el vot a favor o bé amb la seva abstenció.

 

Noemí Cuadra, regidora de CIU, ha explicat la seva postura en una entrevista al programa d'actualitat política El Punt de Vista de Ràdio Cubelles. 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles