Cubelles s’estrena a l’AMI aquest divendres 8 d'abril

6 d'abril de 2016


L’assemblea dels municipis adherits ha d’escollir una nova presidència. Està previst que l’alcaldessa de Vilanova i diputada de Junts pel Sí, Neus Lloveras, ocupi el càrrec que va deixar Carles Puigdemont.

 

L’alcaldessa de Cubelles Rosa Fonoll és la primera del municipi que tindrà representació en l’entitat que agrupa els pobles i ciutats favorables a la independència. La d'aquest divendres serà la seva primera participació en una assemblea de l'AMI i ja haurà de decidir qui presidirà l'organització a partir d'ara. L'alcaldessa Rosa Fonoll ha assegurat que sense cap dubte des de Cubelles donaran suport a l'alcaldessa veïna, Neus Lloveras, que, de fet, és l'única que es presenta.

 

Fins aquest divendres, Josep Andreu, alcalde de Montblanc, ha estat presidint provisionalment l’AMI des que Carles Puigdemont va ser escollit president de la Generalitat. L’assemblea amb representants de tots els municipis adherits a l’AMI, que actualment són 786, i d’altres organismes com consells comarcals o diputacions, que són 50 més. L’assemblea per canviar l’executiva i escollir Neus Lloveras com a nova presidenta està prevista per aquest divendres a l’Ateneu de Cerdanyola, al Vallès Occidental. Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú (Garraf), encapçalarà la candidatura "única i de consens" que ha de ser escollida.

 

L’assemblea de l’AMI serà la primera que comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Cubelles i es reunirà a Cerdanyola aquest divendres al matí. La decisió del ple municipal d’entrar a formar part de l’AMI es va prendre en el ple del mes d’octubre passat amb els vots favorables d’UC11-RCat, ERC, CIU i ICV, les abstencions de Guanyem i Cubelles Sí Es Pot i els vots en contra del PSC, el PP i Cubellencs FIC.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles